Thomas R. Malthusstraat 1-3, Amsterdam

Omschrijving

Object:
Adam Smith Building 'Thomas R. Malthusstraat 1-3, Amsterdam (Riekerpolder)'.

Het kantoorgebouw “Adam Smith Building” heeft 12 verdiepingen met eersteklas kantoorruimtes welke bijzonder functioneel en uiterst stijlvol zijn.

Voor de afwerking heeft architectenbureau Aukett Associates Europe gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen als natuursteen, aluminium, beukenhout en glas.
De centrale lobby en het atrium hebben een nieuw spannend design.

Het object is in totaal circa 20.800 m² groot, verdeeld over een hoogbouw en laagbouw. Deze twee bouwdelen zijn onderling met elkaar verbonden door een ruime entreehal, atrium en diverse loopbruggen.

Op de begane grond is ’Adam’s Café gevestigd als ontmoetingsplek voor zakelijke en sociale contacten.
Het WeCanteen restaurant op de begane grond is een fijne plek voor een heerlijke ontspannen lunchpauze.

Locatie:
Het kantoorgebouw “Adam Smith Building” is gelegen in het Riekerpolder gebied, aan de verlengde Zuidas, tussen de ringweg A10 en de A4. Het centrum van Amsterdam en Schiphol Airport zijn op korte afstand te bereiken.

Oppervlakte:
Voor de verhuur is beschikbaar circa 7.859 m² v.v.o., als volgt verdeeld:

- Begane grond: 1.361 m² v.v.o.(hoogbouw: 962 m² + laagbouw: 399 m²);
- 4e verdieping hoogbouw: 2.335 m² v.v.o. (hoogbouw: 1.008 m² + laagbouw: 1.327 m²);
- 5e verdieping hoogbouw: 1.127 m² v.v.o. (laagbouw);
- 7e verdieping hoogbouw: 1.009 m² v.v.o. (hoogbouw);
- 8e verdieping hoogbouw: 1.009 m² v.v.o. (hoogbouw);
- 9e verdieping hoogbouw: 1.009 m² v.v.o. (hoogbouw).

Het exacte metrage is bepaald op basis van een NEN 2580 meetcertificaat.

Huurprijs:
De huurprijs voor kantoorruimte bedraagt € 225 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten, met prijspeil op huuringangsdatum.

Bereikbaarheid:
Eigen vervoer:
De bereikbaarheid met de auto is optimaal via de Ringweg A10, afslag Sloten (S107), of via de A4 afslag Sloten (Anderlechtlaan).Tevens is de A9 binnen enkele minuten bereikbaar.

Openbaar vervoer:
Op het kantorenterrein rijdt met hoge frequentie de GVB buslijn 68 “Rieker Circle Line”. Deze verbindt het bedrijventerrein met metrostation Henk Sneevlietweg met directe verbindingen naar de NS-stations Zuid WTC, Sloterdijk, Lelylaan, RAI, Duivendrecht en Zuidoost. In de nabijheid bevinden zich tram- en bushaltes met diverse bestemmingen.

Parkeren:
Parkeren kan onder het gebouw. De parkeernorm is 1:85. Tevens is er een groot parkeerterrein voor bezoekers voor het gebouw.

Huurprijs parkeren:
De huurprijs voor parkeren bedraagt € 2.500 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW, met prijspeil op huuringangsdatum.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 45 per m² per jaar exclusief BTW, als verrekenbaar voorschot op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Voorzieningen:
Het gebouw en de verdiepingen zijn recent geheel gerenoveerd. In het gebouw, op de begane grond, zijn de algemene receptie, het Adam’s Café en WeCanteen restaurant gevestigd. Daarnaast beschikt het gebouw over een algemene douche- en omkleedruimte.
De vloeren zijn zeer efficiënt ingedeeld en de mogelijkheid voor naamsaanduiding op het gebouw is aanwezig.

Aanvaarding:
Per direct.